BAROMUZDAN TBMM ZİYARETİ
Adalet ve Kalkınma Partisi Tokat Milletvekilleri Avukat Zeyid ASLAN, Dilek YÜKSEL, Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Dr. Orhan DÜZGÜN, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Dr. Reşat DOĞRU ile Çankırı Milletvekili eski Çankırı Baro Başkanı İdris ŞAHİN, Yozgat Milletvekili eski Yozgat Baro Başkanı Yusuf BAŞER, Sivas Milletvekili eski Baro Başkanı Hilmi BİLGİN' i makamında ziyaret eden Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI ve beraberinde Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz Avukatlık Yasasında, Avukatlık mesleğini mevcut sorunlardan kurtaracak düzenlemeler yapılması hususunda destek istediler. Milletvekilleri ise ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını 550 milletvekili' nin 113' ünün hukukçu kökenli olduğunu, bu durumun Parlemento çalışmalarına olumlu katkı sağlayacağını, Avukatlık Yasasında da en kısa sürede olumlu yönde değişikliklerin hedeflendiğini ifade ettiler.
02.12.2011 23:28:00