BAROMUZDAN TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA ZİYARET
Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI ve beraberindeki Baro Yönetim Kurulu üyelerimiz TBB Başkanı Avukat Vedat Ahsen COŞAR' ı makamında ziyaret etti. TBB Başkanı Avukat Vedat Ahsen COŞAR, Tokat Barosu' nun kendileri için ayrı bir yeri ve önemi olduğunu belirterek, daha göreve gelmeden önceki süreçte duyulan güven ve verilen açık destekten dolayı Baro Başkanımızın şahsında tüm Tokat Barosu mensuplarına teşekkür etti. TBB Başkanı COŞAR son günlerde Avukatlık Yasası tasarısı üzerinden yürütülen ve kimi zaman şahsına sataşma derecesine varan tartışmalara da değinerek" Biz 12- 13 Kasım ' da 71 Baro Başkanımızın katılımı ile bir toplantı yaptık, herkesin görüşünü aldık, herşeyi o toplantıda tartıştık.Bu bir beyin fırtınasıdır ama kendi içimizde yoksa basın yolu ile göndermeler yapılmak sureti ile bu aile toplantısının içeriğini farklı ve saptırmalarla basına yansıtmak kimseye hele hele bizlere hiç birşey kazandırmaz.Ben işimi yaparım, dolayısıyla bir Baro Başkanı ile basın önünde tartışmaktan üzüntü duyarım" dedi. Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI ise 12-13 Kasım'daki görüşlerini yineliyerek değişikliklerin bu yönde olması yönündeki arzu ve isteklerini bir kez daha yineledi.
02.12.2011 23:02:00