Baromuzdan Zile İlçemizde Görev Yapan Meslektaşlarımıza Ziyaret
02.06.2023 Tarihinde, Tokat Barosu Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT, Baro Başkanı Yardımcımız Av. Ünal ÖZGÖÇMEN, Baro Genel Sekreterimiz Av. Nazire ŞAHİN, Baro Saymanımız Av. Bilgehan TAÇ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Serpil DİZMAN, Av.Erkan PARAY, Av. Onur ORUÇ, Av.Ziya SÜRÜN, Av.Büşra ÇORMAN ve Av.Ertuğrul Safa GÜLSÜN katılmıştır.

Toplantıdan sonra Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Zile ilçesinde görev yapan meslektaşlarımız ile bir araya gelerek meslek sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunmuşlardır.

Meslektaşlarımız ile görüştükten sonra Zile Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt SANIVAR ile Zile Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Adnan ESMER ziyaret edilmiştir.

02.06.2023 18:38:00