Logo
Basın Açıklaması
Ülkemizde son yıllarda giderek artan kamu çalışanlarına yönelik şiddet olayları son günlerde artmaya başlamıştır.Hemen hemen yurdun her köşesinden gelen kamu çalışanlarına yönelik şiddet haberleri toplumun vicdanını yaralamaktadır.Yurdun dört bir köşesinde,mesleğini ve görevini icra eden,avukatlara,yargı mensuplarına,doktorlara ve diğer sağlık çalışanlarına yönelik saldırılar tarafımızdan derin üzüntü ile öğrenilmektedir.

Son olarak; Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde Göğüs Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapmakta iken menfur bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Opr. Dr. Kamil FURTUN’ un üzüntüsünü derinden yaşıyoruz İnsanımızın huzuru için, sağlığı için canla, başla ve aşkla görev yapan kamu çalışanlarına yönelik her türlü şiddeti, kimden ve nasıl geldiğini ayırt etmeksizin lanetliyoruz.

Tüm kamu çalışanlarımıza yönelik olayların bir daha yaşanmamasını yürekten temenni ediyoruz. Hayatını kaybeden Opr. Dr.Kamil FURTUN’a Cenab-ı Hakk’tan rahmet, eşleri başta olmak üzere evladı ve tüm yakınlarına sabırlar diliyoruz.Milletimizin ve sağlık camiasının başı sağ olsun.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

TOKAT BARO BAŞKANLIĞI
02.06.2015 18:44:00