BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.
Baromuz ev sahipliğinde düzenlenen “Tokatlı Hukukçular Bayramlaşma” programı 06.10.2014 tarihinde Baro Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Programa Tokat Baro Başkanı Av. Faruk BOSTANCI, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU, Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Yüksel HIZ, HSYK 1. Daire Üyesi Dr. Teoman GÖKÇE, Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Erdinç AVŞAR, Tokat İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet KARAKUŞ, adliyemizde görev yapan Hakim- Savcılar, meslektaşlarımız ile çok sayıda Tokatlı hukukçu katıldılar.

Baro Başkanı Av. Faruk BOSTANCI ve Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp EROĞLU milli ve manevi duygularla birlikte sosyal sorumluluk anlayışının da zirvede olduğu bayramlardan Kurban Bayramı'na ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu Tokatlı Hukukçularla paylaşmanın hazzını belirten konuşmalar gerçekleştirdiler.
08.10.2014 13:44:00