CMK EĞİTİM MERKEZİ AÇILIŞI VE ARABULUCULUK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU, Türkiye Barolar Birliği Başkanlık Divanı Üyesi (Saymanı)Av. Erdal Sabri GÜNGÖR ve Türkiye Barolar Birliği Başkanlık Başdanışmanı Av. Zafer KÖKEN, Baro Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve çok sayıda meslektaşımızın katılımı ile Baromuz Sosyal Tesislerinde tefrişatı yapılan CMK Eğitim Merkezi’ nin açılışını yaptılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’ nın okunması, Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU’ nun konuşmalarının ardından 2016 yılı Onur Ödülü Avukat Hadiye ARDAHANLI’ ya takdim edildi.

Meslekte 40. ve 50. yılını dolduran Avukat Yılmaz ALTINOK, Avukat Ufuk PETANOĞLU, Avukat Hasan TUĞLUOĞLU, Avukat Sami DEMİRKAYA, Avukat Kemal ÖZGÖÇMEN, Avukat Sırrı DİKTAŞ, Avukat Turgay DEĞERLİYURT, Avukat Bilgin BAYRAMCI, Avukat Bahattin Caner ACAR, Avukat Ali Rıza KARABEKİROĞLU ve Avukat Recep ÜNAL’ a Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU tarafından plaket taktim edildi.

4-11 Nisan tarihleri arasında 8 gün süreyle düzenlenen “Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi” programına katılan 47 meslektaşımıza sertifikaları düzenlenen törenle teslim edildi.
12.04.2016 20:10:00