Logo
CMK UYGULAMALARI KONULU MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ.

Tokat ve Sivas Barosu mensubu meslektaşlarımıza yönelik Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından CMK Uygulamaları (Hazırlık Soruşturması, Kovuşturma Kanun Yolları-İstinaf) konulu 2. Dönem Meslek İçi Eğitim Semineri 20.02.2016 tarihinde Baromuz Sosyal Tesislerinde düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI’ nın konuşmasıyla Meslek İçi Eğitim semineri başladı.

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Avukat Serpil ÖZOK, Ufuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan KIZILARSLAN ve Ankara Barosu Avukatlarından Dr. Savaş ÖZDAĞ’ ın konuşmacı olarak katıldığı seminerin birinci oturumunda Av. Dr. Savaş ÖZDAĞ “Hazırlık Soruşturması ve Kovuşturma Kanun Yolları” hakkında sunum gerçekleştirirken ikinci oturumda Yrd. Doç. Dr. Hakan KIZILARSLAN “ İstinaf” hakkında sunum yaptı.

Seminere Tokat Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa YİĞİTSOY , Sivas Baro Başkanı Avukat Hakan BAHADIR, Baromuz ve Sivas Barosu Yönetim Kurulu Üyeleri, merkez ve ilçelerimizde görev yapan meslektaşlarımız ile Tokat ve Sivas Barosuna kayıtlı stajyer avukatlar iştirak ettiler.
20.02.2016 18:54:00

RESİM GALERİSİ