GOP.ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİNDEN BAROMUZA İADE-İ ZİYARET
GOP. Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Süleyman Serdar KARACA , Hukuk Müşavirliği Avukatı Ali KARAKURT ve İktisadi ve İdairi Bilimler Fakültesinden oluşan heyet Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI' ya iade-i ziyarette bulundu. Van için tek yürek kitap toplama kampanyası için Baromuz mensuplarının verdiği büyük desteğe, bir kez daha ziyaret vesilesi ile teşekkür eden Doç. DR. Süleyman Serdar KARACA, Tokat Barosu ile GOP. Üniversitesi arasındaki sağlam temellere dayalı dostluk ve işbirliği çalışmalarının devam edeceği inancını yineledi. Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI yapılan ziyaretten son derece memnuniyet duyduklarını, göreve geldikleri günden bu yana sosyal sorumluluk projeleri içerisinde Tokat Barosu' nun yer almaktan ziyade bir öncü olma gayreti içerisinde bulunduğunu ifade eden Başkanımız ,Tokat adını yüceltecek ve yükseltecek olan her çalışma içerisinde Tokat Barosu' nun var olmaya devam edeceğini ifade etti.
20.04.2012 08:22:00