Logo
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAROMUZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Baro Başkanlığımızla işbirliği içerisinde 2015-2016 öğretim yılında öğrenci ve velilere yönelik “Toplumsal Cinsiyette Adalet, Bir Yürek Birliği” projesi kapsamında “Yasalarda Kadın Hakları” konulu seminerler düzenlenmiştir. Tokat Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Selma KARABULUT TÜRKER, Komisyon Başkanı Avukat Gözde Nur TETİKÇOK YAVUZ, Komisyon Üyeleri Avukat Esra SEZGİNER, Avukat Fatmanur ŞAHİN, Avukat Gülsima TURHAN bu seminerlerde büyük bir özveri ve fedakarlıkla sunum yapmışlardır.

Bu proje 5-6 Aralık 2015 tarihinde Ankara Keçiören Belediyesi Kültür merkezinde gerçekleşen 2. Ulusal Sosyal Sorumluluk Projeleri Kongresinde Türkiye genelinde hazırlanan diğer projeler arasında ilk 10’ a girmiştir.

Baromuzun katkıları ve projenin başarısı üzerine Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI, Strateji Geliştirme Şube Müdürü Murat AĞAR ve Arge Uzmanı Rukiye YİĞİT SARGUT Baromuza teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyaretlerinde proje kapsamında sunum yapan Baromuz Kadın ve Çocuk hakları Komisyonu üyelerimiz ve Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI hazır bulundular. Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI teşekkür ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken bu tarz sosyal sorumluluk projelerinde Baromuzun her daim aktif rol almaktan kaçınmayacağını belirtti.
21.01.2016 13:08:00

RESİM GALERİSİ