MHP Tokat Milletvekili Av. Yücel BULUT ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Kemal YAZICIOĞLU' ndan Baromuza Ziyaret.
    29.01.2024 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Av. Yücel BULUT ve Belediye Başkan adayı Sayın Mehmet Kemal YAZICIOĞLU, Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT' u makamında ziyaret ettiler.
    Ziyarette Saymanımız Av. Bilgehan TAÇ ile Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. Büşra ÇORMAN, Av. Erkan PARAY ve Av. Ertuğrul Safa GÜLSÜN' de hazır bulundular.
    Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT, Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Av. Yücel BULUT ve Belediye Başkan adayı Sayın Mehmet Kemal YAZICIOĞLU' na ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, teşekkürlerini ilettiler.

29.01.2024 12:48:04