Milletvekillerimize Ziyaret
Baro Başkanımız Avukat Faruk BOSTANCI, Başkan Yardımcısı Avukat Erol DUYUM ve Genel Sekreter Avukat Ahmet GÜL tarafından, 1 Kasım 2015 tarihinde Tokat Milletvekili seçilen Sayın Prof. Dr. Coşkun ÇAKIR, Sayın Prof Dr. Celil GÖÇER, Sayın Av. Zeyid ASLAN, Sayın Yusuf BEYAZIT ve Sayın Kadim DURMAZ’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulunularak, 5 milletvekilimiz makamlarında ziyaret edilmiştir.

Ziyaret sırasında başta Tokat ve Erbaa adliye binalarının inşaası olmak üzere Tokat il ve ilçe adliyelerinin sorun ve ihtiyaçları konusunda milletvekillerimize bilgi sunulmuş olup, sorunların çözümü konusunda görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Sayın milletvekillerimize sorunların çözümü konusundaki yakın ilgi ve desteklerinden ötürü Tokat Barosu olarak teşekkür ederiz.
18.01.2016 20:24:00