MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ TOKAT MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AVUKAT MUSTAFA AFŞİN ÜNVERDİ'DEN BAROMUZA ZİYARET.
Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili aday adayı Avukat Mustafa Afşin ÜNVERDİ ,06.03.2015 tarihinde Baro Başkanımız Av. Faruk BOSTANCI’ yı ziyaret ettiler.

Ziyarette Yönetim Kurulu Üyelerimiz Avukat Uğur ÖZTÜRK, Avukat İsmail EVREN, ve Avukat Celil KARACA ile Avukat Yasin KARACA, Avukat Erkan YURTALANOĞLU ve Avukat Hakan ARSLAN’da hazır bulundular. Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili aday adayı Avukat Mustafa Afşin ÜNVERDİ ,Tokat ile ilgili plan ve projelerini paylaştı.

Baro Başkanımız Av. Faruk BOSTANCI ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken teşekkürlerini iletti.
06.03.2015 19:54:00