ÖNCEKİ DÖNEM GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜMÜZ VEJDİ AYÇA,ESKİ MİLLİ SPORCU ERSAN TURAN VE DEVRİM GÜL'DEN BAROMUZA ZİYARET.
18.10.2018 Tarihinde Önceki dönem Gençlik Spor İl müdürlerimizden Vejdi AYÇA ,Tokat-Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ersan TURAN ve Devrim Gül Olağan Genel Kurul sonrası Baro Başkanlığına seçilen Avukat Melih YARDIMCI’ ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Yönetim kurulu üyelerimiz Avukat Nagehan NARLIÇAY ve Avukat Yasin YILMAZ'da hazır bulundular.

Baro Başkanımız Avukat Melih YARDIMCI Önceki dönem Gençlik Spor İl müdürlerimizden Vejdi AYÇA ,Tokat-Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ersan TURAN ve Devrim Gül’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, teşekkürlerini ilettiler.
18.10.2018 17:15:00