STAJYER AVUKATLAR KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI BÖLGE ELEMELERİ DÜZENLENDİ
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Eğitim Merkezi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen TBB Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması Bölge Elemeleri 4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde Kastamonu Barosu ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir.
Düzenlenen yarışmaya Baromuzu temsilen Stajyer Avukatlarımız İrem KÜKRER, Şazime Şeyma SÜDÜPAK, Muzaffer Alptuğ BİLEN, Eyüphan YABACI, takım çalıştırıcısı olarak Staj Eğitim Komisyonu Üyelerimiz Avukat Abdullah ŞAKAR, Avukat Uğur GÜNDÜZ, Staj Eğitim Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Avukat Bilgehan TAÇ, Avukat Melikşah GEZER ve Baro Başkanımız Avukat Volkan BOZKURT katılım sağlamışlardır.
Yarışmada Baromuzu başarı ile temsil eden Stajyer Avukatlarımıza ve Staj Eğitim Komisyonu üyelerimize göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.
05.05.2024 11:38:07