Tayin Olan Hakim ve Savcılara Düzenlenen Veda Programı
24.06.2015 tarihinde, Cumhuriyet Başsavcılığı, Adalet Komisyonu Başkanlığı ve Baro Başkanlığımızca Seyirtepe Sosyal Tesislerinde, tayin olan Hakim Abidin ÖZTÜRK, Hakim Ersoy ÇELİK, Hakim Hafit BOZYEL, Cumhuriyet Savcısı Bahtiyar ÖZCAN ve İdare Mahkemesi Hakimi Mehmet Akif KARA için veda programı düzenlendi.

Düzenlenen programa Tokat Valisi Cevdet CAN, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hacı İLBAŞ, Zile Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim CANSEVER, Zile Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Kamuran KAYA, İdare Mahkemesi Başkanı Rafet TÜRKSOY, GOP. Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN, İl Jandarma Komutanı J. Albay Erkan ALACAKURT, İl Emniyet Müdürü Fikri YALMAN, 48. Piyade Alay Komutanı Py. Albay Muzaffer AYDEMİR, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet ARAT, Hakim - Savcılar ve Avukat meslektaşlarımız, aileleri ile birlikte iştirak ettiler.
25.06.2015 16:04:00