Logo
TOKAT BAROSU &S220;ÖZGECAN ASLAN&S220; HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI OYUN KURALLARI


BARO FUTBOL TURNUVASI OYUN KURALLARI

1- Takımlar toplam 10 kişiden oluşacaktır. Müsabakada 1 kaleci 6 oyuncu olmak üzere 7 kişi as 3 kişi yedek oyuncu olacaktır.(Takım listeleri maksimum 15 kişiyi geçemez)

2- Takımlar avukat, avukat stajyeri, hakim, savcı ve baro personeli dışında oyuncu bulunduramazlar. Sadece kaleci olarak adliye personeli ya da avukat katibi bulundurabilirler. (Adliyespor ve ilçe takımları kaleci dışında oyunda bir adliye personeli ya da bir avukat katibi bulundurabilir)

3- Maçlar 30 dakikalık 2 devre olmak üzere toplam 60 dakika olacaktır.

4- Maçlardaki devre arası 5 dakikadır. Havanın çok sıcak olması durumunda hakem takdir yetkisini kullanarak 3 dakikalık su molası verebilecektir. ( su molası bir maçta en fazla iki kere verilebilir.)

5- Müsabakalarda ofsayt ve taç kuralı hariç tüm futbol kuralları geçerlidir. ( Kaleciye verilen geri pasları kalecinin eliyle alması yasaktır)

6- Sarı kartlar sadece o günkü müsabaka için geçerlidir .

7- Direkt kırmızı kart gören oyuncu bir sonraki maçta cezalı olacaktır. Organizasyon komitesi duruma bağlı olarak (aşırı hakaret,edebe aykırı hareket vs.) cezayı artırabilir, oyuncuyu turnuvadan ihraç edebilecektir. İki sarı karttan kırmızı kart gören oyuncuya ceza verilmeyecektir.

8- Maçlar tek devreli lig usulü oynanacaktır. Ligde ilk iki sırayı alan takımlar kendi aralarında final maçı oynayacaktır.

9- Ligde puan eşitliği halinde öncelikle iki takım arasında oynanan maçlara bakılacak eğer eşitlik mevcutsa genel averaja bakılacak halen eşitlik söz konusuysa daha fazla gol atan takım üst sırada yer alacaktır. Tüm bu durumlarda eşitlik devam ediyorsa gördükleri kart sayısına bakılacak ve daha centilmen takım üst sırada bulunacaktır.(Kırmızı Kart 3 ceza puanı Sarı Kart 1 Ceza Puanı)

10- Üç takımın puanı eşit olduğunda 9. maddedeki esaslar uygulanacaktır.
23.02.2015 18:05:00

RESİM GALERİSİ