Tokat Barosu Futbol Takımı Av. Nevzat Baysal Futbol Turnuvasına katıldı.
Bu yıl Amasya ilinde düzenlenen Av. Nevzat Baysal Karadeniz ve Bölge Baroları Futbol Turnuvasına iştirak eden Tokat Barosu Futbol takımı, Samsun Baro Futbol takımına penaltı atışlarında yenilerek turnuvaya veda etti. Maç boyunca üstün bir futbol ortaya koyan Baro Futbol takımımız güzel oyununu yeterli derecede skora yansıtamayınca yediği talihsiz goller sonucu müsabaka 2-2 lik skorla berabere bitti. Oynadığı görkemli futbolla Amasyalı futbolseverlerin beğenisini kazanan Baro Futbol takımımız ilimizi en iyi şekilde temsil etti. Tek bilek tek yürek şeklinde terinin son damlasına kadar savaşan Tokat Barosu Futbol Takımının her bir ferdine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Baro Futbol Takımımıza sağladığı maddi-manevi destekten ötürü Av. Hilal Sönmez Acar ve Dilmenler Makineye ayrıca teşekkür ederiz.
23.05.2016 09:27:00