TOKAT BAROSU ÖZGECAN ARSLAN HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Baromuz tarafından düzenlenen, Mersin’deki evine gitmek üzere bindiği minibüste hunharca katledilen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın adı verilen 7'nci geleneksel halı saha turnuvamız başladı.

Tokat Barosu 'Özgecan Aslan' halı saha futbol turnuvasında il merkezi ve ilçelerde görev yapan avukat, savcı, hakim, baro ve adliye personellerinden oluşturulan 6 takım mücadele edecek.

Turnuva, Baro Başkanımız Av.Faruk Bostancı, Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp Eroğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Yiğitsoy ve sporcuların katıldığı program ile başladı. Baro Başkanımız Av. Faruk Bostancı; "Turnuvaya çok sayıda meslektaşımız, hakim ve savcılarımız katılıyor. Turnuvamızın dostluk ve beraberlik içerisinde geçmesini diliyorum. Final müsabakasını 5 Nisan Avukatlar Gününde yapacağız. Bu vesileyle yakın zamanda kaybettiğimiz Özgecan Aslan kardeşimizi ve Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizi rahmetle buradan anıyorum." dedi.
02.03.2015 07:46:00