Logo
TOKAT BAROSU VE TED TOKAT KOLEJİ ARASINDA YAPILAN SÖZLEŞME
S Ö Z L E Ş M E

MADDE 1 – TARAFLAR

İşbu Eğitim hizmetleri sözleşmesi, (Sözleşme) Bedestenlioğlu OSB. 2. Kısım 6. Cadde TOKAT adresinde faaliyet gösteren TED TOKAT KOLEJİ (DURMAZ TEKNOLOJİ EĞİTİM SAĞLIK İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.) (sözleşme içinde kısaca ‘KOLEJ’ olarak anılacaktır) ile diğer tarafta TOKAT BAROSU (sözleşme içinde TOKAT BAROSU olarak anılacaktır) arasındaki hüküm ve şartlarla düzenlenerek imzalanmıştır.

MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU

İşbu sözleşme konusu, KOLEJ’in, TOKAT BAROSU ‘nun üzerinde isim ve soyadı yazılı kurum kimliği ibraz ettiği üyeleri ve 1. derece yakınlarına,TED TOKAT KOLEJİ’nin vermiş olduğu eğitim hizmetleriyle ilgili olarak Tokat Barosu üyelerine hizmet vermesi,kurum kimliğini belgeleyerek sözleşmedeki indirimden yararlanabilmesi şartlarının ve tarafların bu doğrultudaki hak ve yükümlülüklerinin belirlenmesinden ibarettir.

MADDE 3 - SÖZLEŞME ŞARTLARI

TOKAT BAROSU üyeleri ve birinci derece yakınlarına TED TOKAT KOLEJİ eğitim hizmetlerinde, erken kayıt, peşin indirimi vb. indirimlerin haricinde eğitim bedeli üzerinden ek olarak % 5 iskonto yapılır. (Servis bedeli, yemek bedeli, kıyafet bedeli ve kitap bedelleri hariç olmak üzere).

MADDE 4 - DELİL ANLAŞMASI :

Bu sözleşmeden ve sözleşmenin uygulanmasından doğabilecek her türlü anlaşmazlığın halinde TED TOKAT KOLEJİ’ne ait defter, kayıt ve belgeler Hukuk Usulü Mahkemeleri Kanunu’nun 287. Maddesi uyarınca yegane ve sonuçlandırıcı delil olarak kabul edilmiştir.

MADDE 5 - TEBLİGAT VE ADRES DEĞİŞİKLİĞİ :

İşbu sözleşme ile ilgili olmak üzere taraflar arasında yapılacak olan her türlü tebligat,

TED TOKAT KOLEJİ ve TOKAT BAROSU ‘nun aşağıda belirtilen adreslerine yapılacaktır.

Taraflar, aşağıda belirtilen adreslerinin kanuni tebligat adresi olduğunu kabul ederler. Tarafların sözleşmede belirttikleri adreslerinde herhangi bir değişiklik olması halinde, keyfiyet noter marifeti ile karşı tarafa bildirilmediği takdirde, sözleşmede yazılı olan adreslere gönderilen tebligatlar, muhatabına ulaşmış olsun olmasın tebliğ edilmiş sayılacaktır.

Tebligatın TOKAT BAROSU ’na yapılması halinde ;

Unvan : TOKAT BAROSU

Adres : Küçükbeybağı Mah.

Tokat Adliye Sarayı Karşısı Kat : 2 / TOKAT

Tel : 0 356 213 11 83 – 0 356 214 22 26

Tebligatın TED TOKAT KOLEJİ’ne yapılması halinde ;

Unvan : TED TOKAT KOLEJİ

Adres : Bedestenlioğlu OSB. 2. Kısım 6. Cadde TOKAT

Tel : 0356 213 08 33 – 0 356 212 00 60

MADDE 7 - SÜRE VE FESİH :

İşbu sözleşme imzalandığı tarihten itibaren bir yıl süre ile geçerli olup sürenin bitmesinden bir ay önce tarafların biri yazılı olarak fesih ihbarında bulunmadıkça, bir yıl süre ile kendiliğinden uzar.

Taraflardan birinin, herhangi bir nedenle yasal olarak faaliyetinin durdurulduğu durumlarda karşı tarafın yazılı ihbarda bulunmak kaydıyla sözleşme derhal sonlandırılabilir.

MADDE 8 - GİZLİLİK :

Bu sözleşme ve tüm ekler hakkında , sözleşme sırasında ve sonrasında her ne suretle olursa olsun TED TOKAT KOLEJİ ve TOKAT BAROSU birbirleri hakkında 3. Kişilere bilgi ve belge aktarımı yapmayacaktır. Her türlü bilgi ve belge tam bir gizlilik içerisinde saklanacak sadece ilgili kuruluşun belirttiği kişi ve / veya kişilere kanuni gereklilik halinde bilgi verilecektir.

İşbu sözleşme iki nüsha olarak tanzim edilmiş olup, taraflarca 21.08.2015 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek şekilde kabul edilmiştir.

TOKAT BAROSU TED TOKAT KOLEJİ

BAŞKANI YÖNETİM KUR. BAŞKANI

Av. FARUK BOSTANCI AYTAÇ DURMAZ
03.09.2015 12:35:00