Tokat Cumhuriyet Başsavcısı, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı ve İdare Mahkemesi Başkanından Baromuza Ziyaret
Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Fatih ÇOBAN,  Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı  Sedat SOYDEMİR ile İdare Mahkemesi Başkanı  Şükrü CESUR, Baro Başkanımız Av. Volkan BOZKURT'u ziyaret ederek Başkanımız nezdinde tüm meslektaşlarımızın 5 Nisan Avukatlar Gününü kutladılar.
Ziyarette Saymanımız Av. Bilgehan TAÇ ile Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. Büşra ÇORMAN ve Av. Ziya SÜRÜN' de hazır bulundular.
Baro Başkanımız Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Fatih ÇOBAN,  Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı  Sedat SOYDEMİR ile  İdare Mahkemesi Başkanı  Şükrü CESUR' a  ziyaretlerinden ötürü tüm meslektaşlarımız adına teşekkürlerini ilettiler.
05.04.2024 10:53:56