TOKATLI HUKUKÇULAR BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Baromuz ev sahipliğinde bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen ‘Tokatlı Hukukçular Buluşması’programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen programa,Tokat ilinde ve Türkiye’nin farklı illerinde görev yapan Tokatlı bürokratlar,hakimler,savcılar ve avukatlar katıldılar.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını Baro Başkanımız Av.Faruk BOSTANCI yaptı.

Baro Başkanımız Av.Faruk BOSTANCI’nın konuşmasının ardından sırasıyla Tokat Belediye Başkanı Av.Eyüp EROĞLU,Tokat Milletvekili Av.Mustafa ARSLAN konuşma yaptılar.

Konuşmanın ardından kürsüye panel moderatörü Yargıtay 13’üncü Ceza Dairesi Başkanı Vuslat DİRİM, Panelistler Prof.Dr.İbrahim ÖZBAY(Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi),İzzet BAŞARA(Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Bilirkişilik Daire Başkanı) Halil AYDIN(Samsun Bölge Adliye Mahkemesi 4.Hukuk Dairesi Üyesi),Mustafa YILDIZ(Sivas Cumhuriyet Savcısı),Av.Melih YARDIMCI,panele başlayıp İcra Hukuku Uygulamasında Temel Hakların Gözetilmesi,6754 sayılı Bilirkişilik Kanunu ve Uygulaması ,Ceza Yargılamasında Uzlaştırma,Hukuk Yargılamasında İstinaf ve Plevne Kahramanı Gazi Osman Paşa konulu sunumlar gerçekleştirmişlerdir.

Panelin Ardından Müze,Sulusokak,Taşhan’ın bulunduğu mini şehir turu gerçekleştirildi.İlk Günün Programı Emniyet genel Müdürlüğü Uzunburun Tesislerinde gerçekleştirilen akşam yemeği ile son buldu.

Tokatlı Hukukçular Buluşmasının ikinci gününde Baro Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kahvaltı programından sonra,yeni yapılan Adliyemiz gezilmiştir.Akabinde Erbaa ilçemizin Tarihi,Trustik yörelerine gezi düzenlenmiştir.

Gezinin sonrasında Tokatlı Hukukçular “Erbaa Gencerler Kır Bahçesi Sosyal Tesilerinde”düzenlenen yemek programına iştirak ettiler.Tokatlı Hukukçular yemekten sonra önümüzdeki yıl tekrardan buluşmak temennisiyle vedalaştılar.
16.07.2018 21:54:00