Logo
TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI AV.PROF.DR.METİN FEYZİOĞLU'NUN BAROMUZU ZİYARETİ
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU, Türkiye Barolar Birliği Başkanlık Divanı Üyesi (Saymanı)Av. Erdal Sabri GÜNGÖR ve Türkiye Barolar Birliği Başkanlık Başdanışmanı Av. Zafer KÖKEN, 11 Nisan 2016 tarihinde Baromuzu ziyaret ettiler.

Cmk Eğitim Merkezi açılışı,Meslekte 40 ve 50. Yılını dolduran meslektaşlarımıza plaket ve Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Eğitimi programı sonrasında katılımcılara sertifika takdimi için Baromuzu ziyaret eden Barolar Birliği Başkanımızı, Baro Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, merkez ve ilçelerde görev yapan çok sayıda meslektaşımız karşıladı.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU yaklaşık 3 yıldır arabuluculuk eğitimini büyük bir ciddiyet ve geniş bir kapsama ile yaptıklarını, Tokat’ ta da 8 gün süren arabuluculuk eğitimine katılan avukatlara sertifikalarını vereceklerini, sözlü eğitimden geçecek olan meslektaşlarımızın arabuluculuk sıfatını almaya hak kazanacaklarını belirtti.

Baro Başkanımız Av. Faruk BOSTANCI, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU, Türkiye Barolar Birliği Başkanlık Divanı Üyesi (Sayman Üye) Av. Erdal Sabri GÜNGÖR ve Türkiye Barolar Birliği Başkanlık Başdanışmanı Av. Zafer KÖKEN’ e yoğun programları arasında ilimizde kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken teşekkürlerini iletti.
12.04.2016 15:46:00

RESİM GALERİSİ