Valimiz Şerif Yılmaz, 5 Nisan Avukatlar gününde Baromuzu ziyaret etti

İl Valimiz Sayın Şerif Yılmaz, 5 Nisan Avukatlar günü olması münasebetiyle Baromuzu ziyaret etti.

Avukatlarımızın bu önemli günlerini kutladığını ifade eden Valimiz Sayın Yılmaz, adalete hizmet eden adaletin tecellisinde büyük emekleri olan avukatlarımızın bu önemli günlerini kutlamak için Baro Başkanlığımızı ziyaret ettim. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşundan itibaren temel hak ve özgürlükler, insan hakları ve hukukun üstünlüğü esası içerisinde görevlerini üstün hizmet ve sorumluluk anlayışı içerisinde yerine getiren tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutlar, avukatlarımıza işlerinde ayrı ayrı başarılar dilerim” dedi.

Baro Başkanımız Av. Faruk Bostancı ise 'Bizleri yalnız bırakmayarak bu mutlu günümüzde ziyaretleriyle bizleri onurlandıran Valimiz Sayın Şerif Yılmaz’a Tokat barosu üyeleri olarak teşekkür ediyoruz' dedi.
13.10.2011 08:41:00