İlan Ver

Kişiler
Tarih Kategori İlan Veren Konu Cinsiyet Kıdem Semt Telefon Email
1 Yanında SGK'lı Çalışacağım Avukat Arıyorum Av. Nisa Nur YILDIZ Merhaba, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Ruhsatımı 02.12.2022 tarihinde aldım. Bağlı çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum. İlgilenen meslektaşlarım telefon numaramdan iletişime geçebilirler. kadin Tokat-Merkez (0531) 450-0504 nnyildiz1@gmail.com
2 Yanında SGK'lı Çalışacağım Avukat Arıyorum Ayşegül ÇAĞLAR Merhaba, Yalova Üniversitesi Çınarcık Adalet MYO 2020 mezunuyum. Tokat Zile adliyesinde stajımı yaptım. Klavye tecrübem var Uyap'a hakimim, ayrıca mezun olduktan sonra muhasebe sekterliği yaptım. Katiplik ve hukuki sekreterlik yapacağım bir iş arıyorum. 22 yaşındayım ve Tokat/Turhal'da ikamet ediyorum. kadin 2 Tokat/Turhal (0555) 157-0060 gulayse.caglar6060@gmail.com
3 Yanında SGK'lı Çalışacağım Avukat Arıyorum Fadime Çelik 10 yıl boyunca avukat icra katipliği iş tecrübem vardır, baro kimlik kartına sahibim, yanında çalışabileceğim bir avukat arıyorum kadin 10 Tokat (0552) 933-8869 fadomuzik@gmail.com
4 Yanında SGK'lı Çalışacağım Avukat Arıyorum Merve Nur Dirican Merhaba, Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. 23 Ocak 2023 tarihi itibariyle yasal stajım bitecektir. Bağlı çalışabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum. İlgilenen meslektaşlarım telefon numaramdan iletişime geçebilirler. (Telefon: 0555 144 60 70) kadin Tokat / Merkez (0555) 144-6070 mervedrcn60@gmail.com
5 Yanında SGK'lı Çalışacağım Avukat Arıyorum Berrin İslamoğlu Adalet lisesi+yuksekokulu mezunuyum klavye sertifikam staj tecrübem bulunmakta 2 Alipaşa mah (0545) 794-6228 berrinislamoglu15@gmail.com
6 Yanında SGK'lı Çalışacağım Avukat Arıyorum Berrin İslamoğlu Adalet lisesi+yuksekokulu mezunuyum klavye sertifikam staj tecrübem bulunmakta 2 Alipaşa mah (0545) 794-6228 berrinislamoglu15@gmail.com
7 Yanında SGK'lı Çalışacağım Avukat Arıyorum DAMLA SARILAR Gaziosmanpaşa üniversitesi Adalet MYO 2022 mezunuyum.Bir hukuk bürosunda 3 ay boyunca staj yaptım. Katiplik veya hukuki sekreterlik yapacağım bir hukuk bürosu arayışındayım. kadin Merkez (0544) 800-5895 damlasarikar09@gmail.com
8 Avukatım Stajyer Arıyorum Av.Ahmet Gül Ofisimiz bünyesinde tam zamanlı staj yapmak isteyen stajyer avukat arıyoruz Tokat (5324) 083-115_ av.ahmetgul@gmail.com
9 Yanında SGK'lı Çalışacağım Avukat Arıyorum Yaren irem şahin Avukatlık bürosu kadin 2 Tokat merkez (0532) 284-0551 iremyaren7@icloud.com
10 Yanında SGK'lı Çalışacağım Avukat Arıyorum Berrin İslamoğlu Adalet lisesi+ Adalet Yüksekokulu mezunuyum staj tecrübem klavye sertifikam bulunmakta.. 2 Alipaşa mah (0545) 794-6228 berrinislamoglu15@gmail.com